TOKAT / MERKEZ - HALİL RIFAT PAŞA İLKOKULU

HALİL RIFAT PAŞA İLKOKULU

Yeşilırmak Mah. Sıtkı Ulaşoğlu Bulvarı 2/1 Merkez TOKAT
Vizyon
Türk Millî Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda öğrenmenin temel amaçlarının giderilmesi çalışanların sürekli gelişiminin sağlanması, sürekli iyiye gidiş yollarının araştırılarak hayata geçirilmesi, yalnızca yaptığını doğru yapan değil, doğru olanı yapan insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Velilerin ve öğrencilerin beklentilerini karşılayan, kendine güvenen kurum kültürünü oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokrasiye inanan farklı düşünceleri zenginlik olarak algılayan bilgi çağının ihtiyaçları ile donatılmış bireyler yetiştirmek temel misyonumuzdur. Biz inanıyoruz ki; öğretmenler, bilgi taşıyıcı ve aktarıcı değil,bilgi kaynaklarına giden yolları gösterici, kolaylaştırıcı birer eğitim lideri olmalıdır. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır.Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz.Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Merkezde